Bana från träning 12/2

Publicerat: 2012-02-14 Kl: 19:15:00 | I kategori: Agilitybanor


Såg att Viktoria på bloggen http://tolajohansson.blogg.se/agility/ lagt ut banorna från söndagens träning. Så här såg dom ut! Utvärdering att passet har jag redan gjort.
Du får säga till om det inte är okej att jag snor dina snygga skisser;)





Kommentarer
Postat av: Anna Bilbo & Gimli

Tack för svaret :) Jag brukar ha en medhjälpare så han inte ska trilla över på fel sida hindret oxå men i sommar ska vi äntligen få träna in hindrena ordentligt, finns som inga agility hinder när vi har så mycke snö :( Man får vara glad om man ha en uppskottad yta som man kan träna på.

Men ska lära in "saaaakta" på promenaderna så kanske han dämpar sig något, för nu vid inlärning vill man ju inte att domgör illa sig då kan det gå illa eller att dom blir rädda och det är ju onödigt!! :)) Det är ju bra att ni provat på utställning så ni kan ha en rättvis åsikt och inte bara tycka! En del hundar gillar att visa upp sig andra inte, sen är det ju nästan ingen ide att ställa bland dom stora raserna om man inte har enväldigt exklusiv hund, man vill ju ha enliten chans iaf och det har man inte när hur många som helst är med :P KRam

2012-02-15 @ 07:58:17
URL: http://svanstippen.blogspot.com
Postat av: Hanna

tack! :)ta på du!;)

2012-02-15 @ 16:53:20
URL: http://agilitytokig.blogg.se/
Postat av: Tola

hihi, tack! Det är bara att ta! ;) Dels därför jag lägger upp dem hihi (a)

2012-02-16 @ 16:07:15
URL: http://tolajohansson.blogg.se/agility

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0