Dålig mage

Publicerat: 2012-04-29 Kl: 12:08:00 | I kategori: Vicky


Natten till igår blev Vicky jätte dålig i magen. Stackarn kunde inte hålla sig och ville ut ca 1 gång/timme. Tror att hon reagerade på den smärtstillande medecinen hon har fått (rimadyl)
Iaf så verkade magen lugna ner sig framåt lunch igår, då behövde hon inte gå ut med så täta mellanrum. För att hjälpa magen på traven åkte jag ner till apoteket och köpte procolinpasta vilket ska hjälpa mot lösa magar. Peppar, peppar så har inte nu magen varit lös sen igår lunch. Fast i och för sig så har hon inte gjort något sen dess.. Hoppas den är bättre när hon väl behöver göra ifrån sig!

Mat-problem kvarstår. Vicky vill inte ha sina kulor, inte sin burkmat, inte DD dietmat som jag köpte hos veterinären. Det enda hon kan tänka sig att äta är kokt kyckling, kokt nötfärs blandat med möjligtvis lite av ID dietmat köpt hos veterinären. Eftersom det är viktigt att få i henne mat så får hon äta det hon vill just nu. Men snart, och när magen är bra, måste hon komma igång med sitt torrfoder.

Vatten är heller inte intressant. Hon har druckit själv 1 gång sen i onsdags. Nu har det ju blivit att vi får ge henne vatten i spruta så att hon säkert får i sig allt hon behöver och inte blir uttorkad. Speciellt viktigt nu när hon varit dålig i magen och förlorat mycket vätska. Bara magen blir helt bra så ska jag sluta att spruta henne med vatten och hoppas hon kommer igång själv! Annars är hon ganska pigg, så pigg man kan förvänta sig efter en stor operation.


Finaste tjejen!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0